Languages
Playing for Success Eindhoven

Een uniek concept waarbij ontwikkelingskansen van kinderen en jongeren worden vergroot

 

OVER PFS


Playing for Success Eindhoven is een uniek concept waarbij ontwikkelingskansen van kinderen en jongeren worden vergroot.

Het gaat om kinderen die een “steuntje in de rug” kunnen gebruiken bij:

  • het vergroten van het zelfvertrouwen
  • de (leer)motivatie
  • de samenwerking met andere kinderen
  • positiever over zichzelf mogen zijn

Samen met de kinderen werkt Playing for Success Eindhoven aan bovenstaande doelen en streven wij na dat kinderen het optimale rendement op school behalen.

Koersplan PFS Eindhoven


Vol trots presenteren wij het koersplan 2022-2024 Playing for Success Eindhoven. En we zijn dit schooljaar voortvarend gestart:

  • Met 162 leerlingen in het naschoolse programma
  • Met een nieuwe doelgroep van de MBS en Mytylschool in Eindhoven
  • Met een klassentraject van een basisschool
  • Met 13 brugklasboost groepen van het Eckart College
  • En vanaf februari ook weer een groep van het Summa Plus!
Download koersplan 2022-2024 >>

VIDEO 

 

 

 

 ‌‌‌‌

Leerling

Wil jij leren om te vertellen voor een grote groep, je mening te geven, contacten te maken of wil je beter vragen leren stellen aan anderen?

Lees Verder >>

 ‌‌‌‌

Ouder

Het traject bestaat uit 12 bijeenkomsten waarbij kinderen eenmaal per week naar het leercentrum komen in het Philips Stadion.

Lees verder >>

 ‌‌‌‌

School

De aanmelding voor een traject bij Playing for Success vindt plaats via school, meestal via de leerkracht of intern begeleider.                                                                          

Lees verder >>

  

 

Toon Gerbrands over PFS

"Iedereen presteert op zijn eigen niveau. Iedereen volgt ook altijd zijn eigen route. Iedereen is uniek en dat betekent dat iedereen het recht heeft op een benadering, die op maat gemaakt is. Dit zou de uitspraak kunnen zijn van een topcoach, die werkt met een topteam. Deze benadering geldt ook voor iedereen, die een beetje hulp nodig heeft om alles uit zichzelf te halen op een andere manier, dan wij hebben bedacht in onze maatschappij.

Mooi dat Playing for Success er is, om hierbij een belangrijke rol te spelen. Het levert zelfvertrouwen en een glimlach op bij de deelnemers. Wat een perfect resultaat en wat is het dankbaar werk."

 

 


 


 


Foto's van onze leerlingen in actie
 

 

Word ook partner van PFS EindhoveN!


Waarom?
De realisatie van het leercentrum van Playing for Success Eindhoven is mogelijk gemaakt dankzij subsidie van het Rijk en de gemeente Eindhoven. Om de continu├»teit van het leercentrum te waarborgen maken we naast de gemeentelijke subsidie gebruik van verschillende geldstromen.  

Meer informatie >>

Stage bij Playing for Success Eindhoven


Wie zoeken wij?
Wij zoeken stagiaires die graag met kinderen in de leeftijd van 9 t/m 14 jaar willen werken en hen willen helpen om hun prestaties in relatie tot hun eigen kunnen te verbeteren! We zoeken een echte teamplayer omdat je werkt in een team met allemaal andere stagiaires van verschillende opleidingen. We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde stagiaires die dit ook op de kinderen kunnen overbrengen. Wij zijn op zoek naar jou!

Meer informatie >>